Om X-Profil

Et stort og varieret udvalg i profil- og arbejdstøj

X-Profil sælger profil- og arbejdstøj, sikkerhedssko og fritidsbeklædning, der beskytter dig i dit job og klæder dig også på i din fritid. Vi har et bredt udvalg fra leverandører som Engel, Snickers, ID, Tee Jays, Lyngsøe m.fl. Vi forhandler en lang række produkter i forskelligt prisleje. Alle vore produkter, styles og accessories er nøje udvalgt til at blive brugt på mange forskellige arbejdspladser og brancher.

En komplet kollektion

Vi kan sammensætte en komplet kollektion indenfor profil- og arbejdsbeklædning, hvor du tilbydes de bedste produkter fra vores mange specialistleverandører – altid ud fra dine behov, altid til den bedste pris – og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Produkterne kan sammensættes på kryds og tværs af leverandørerne – og dermed opnå lige præcis dén kollektion, der bedst opfylder dine behov. Vi tilbyder ligeledes tryk og broderi. 

Mange års erfaring fra tekstilbranchen

I kraft af vores mange år i tekstilbranchen, som har givet os stor indsigt inden for både produktion, kvalitet og salg, har vi stor viden, som vi gerne deler med dig – fx omkring sikkerhed, størrelser, farver, kvalitet og holdbarhed. Vores naturlige nysgerrighed for nye trends, kvaliteter og bæredygtighed indenfor branchen, gør at vi altid er up to date, og derfor kan vi give dig den meste komplette kollektion, der opfylder dine behov til den rigtige pris.